Hos Amico har vi specialiseret os i egen produktion af alle former for markiser og solafskærmning. Vi tilbyder en service og kvalitet, der ligger langt over det normale.

Det betyder, at du sikkert og nemt kan bestille en Amico markise til din virksomhed, restaurant, butik eller lignende. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Design, kvalitet og ikke mindst funktionalitet kendetegner alle Amicos forskellige løsninger på både vinduesmarkiser og overdækninger.

Den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

Vi yder 5 års garanti på alle modeller, og vi garanterer, at du får glæde af en Amico markise i mange år
(Der ydes dog kun to års garanti på de motorer der anvendes.)

Solafskærmning produceret på egen dansk fabrik

Hos Amico har vi specialiseret os i egen produktion af alle former for markiser og solafskærmning. Vi tilbyder en service og kvalitet, der ligger langt over det normale.

Du kan sikkert og nemt bestille en Amico markise til din virksomhed, restaurant, butik eller lignende. Vores produktsortiment dækker alt indenfor solafskærmning indendørs såvel som udendørs og vi kommer i hele Danmark.

Hos os får du den rigtige kvalitet til den rigtige pris

Er uheldet ude

Din markise kan blive påkørt, stormskadet, udsat for hærværk o.lign. men vi er kun et opkald væk. Da vi selv producerer stel og syr duge kan vi hurtigt genetablere din solafskærmning. Også hvis det er et fabrikat vi ikke har leveret. Vi yder 5 års garanti på duge og stel, og 2 år på motorer.

Forretningsmarkiser

Alle vore markiser kan bruges både i privat og erhvervsområdet, men enkelte typer er særligt interessante for erhverv.

Kalecher – Fastmonteret overdækning velegnet til resturation og indgange
Dobbeltmarkiser Fritstående overdækning velegnet til udendørsservering m.m
Screens – Lodret afskærmning der ikke påvirkes af vind
Parasoller Vi forhandler kvalitetsparasoller

  • Øget omsætning når butikareal øges
  • Beskyttelse af varer- og serverings områder
  • Automatik efter ønske
  • Profiltryk på markisedug
  • Meget tilbehør
  • Vi ved hvad I har brug for, og yder altid den bedste rådgivning og service
  • Langtidsholdbare løsninger = lave omkostninger pr. år
  • 5 års garanti på stel og dug (Motorer 2 års garanti)

Kontor
Detailhandel
Industri
Restauranter
Institutioner

Kollektion

Amico har et meget stort udvalg i markiseduge, der kan fås i næsten alle farver og mønstre, med mere end 170 design, så det er muligt at finde netop den dug, der passer til bygningen og ikke mindst den individuelle smag.

Dug_kollektion som PDF

Link til Dickson
(
Scroll ned for at se kollektion)

Pleje af dug

Alle vores produkter kræver minimal vedligeholdelse, fordi de er tilvirket af kvalitetsmaterialer, der kan holde til det danske vejr.

Markisedugene fremstilles ved hjælp af de nyeste teknologier af akrylfibre, som er tætvævet, imprægneret og smudsafvisende. Stoffet kan ånde, selv om det bliver kørt ind i våd tilstand.

Vidste du at vi kan vende din dug på knækarmsmarkiser?
Så kommer det stof der har siddet beskyttet inderst på rullen til at sidde yderst ved markisefronten, og markisen får et nyt frisk look.

Rengøring af dugen er let.
Smuds og snavs fra f.eks. fugleklatter børstes af den tørre dug med en hård børste. Dette vil i langt de fleste tilfælde være tilstrækkeligt, og ellers kan alm. vand og sæbe bruges.
Se også Plejetips

Reparation af markisedug

Det kan jo ske, at din markisedug går i stykker, og så hjælper vi dig naturligvis med reparationen. Der er 5 års garanti på alle vores markiseduge og stel, men misligholdelse, hærværk, stomskade og fejlagtig brug indgår ikke i garantien.