liftbillede

Har I et nybyggeri eller f.eks. en facaderenovering er det en god ide at tage os med på råd i en tidlig fase i byggeriet,

Vi hjælper gerne som underleverandør med den rigtige arkitektoniske solafskærmnings løsning, og her på siden findes tekniske detaljer om alle vore relevante produkter til fri download. Ønsker I specifikationer der ikke er tilgængelige her så venligst kontakt os.

Vi har det helt rigtige produktsortiment til det danske klima, og leverer en professionel service og rådgivning så der ikke opstår flaskehalse i byggeplanen.

Leverandørvalg

Den rette leverandør

Ved valg af leverandør er der mange ting der bør overvejes

Produktets levetid
Det viser sig ofte, at det der er billigt i indkøb, er dyrt på lang sigt. Udgifterne til vedligehold og service bliver større og produktets levetid kortere. Amico Markiser leverer kvalitetsprodukter med lang levetid og minimum af vedligeholdelse. Vi ved hvad der skal til for at markisen kan klare alle danske vejrforhold.

Professionel vejledning
Der er en række potentielle faldgruber når man planlægger solafskærmning. Vælg derfor en erfaren leverandør, der kan hjælpe med at vælge den optimale solafskærmningsløsning der tager højde for alle faktorer i byggeriet. Det er alt lige fra facadeudformning til vindforhold, den rigtige kvalitet og den rigtige montering.

Reklamationsret
De fleste leverandører giver som Amico Markiser 5-års reklamationsret i hht. AB92. Mange solafskærmningssystemer har en holdbarhed på langt over de 5 år og man bør sikre sig, at det er muligt at få reservedele til produktet i mange år fremover. Vælg derfor en velfunderet leverandør, med et godt omdømme, så er sandsynligheden større for at denne vil kunne assistere i fremtiden.

Økonomisk sikkerhed
Ved større byggeprojekter skal leverandøren ofte stille med en bankgaranti af anseelig størrelse. Det er ikke alle leverandører der kan stille denne garanti.

Montage

 

Vi leverer montering som en del af opgaven eller som særskilt ydelse

Amico f20

Vinduesmarkiser

Enkel og solid afskærmning, der giver en god og prismæssig fordelagtig afskærmning. En klassisk løsning der er nem at monter og integrere i byggeriet

Beskrivelse

Inddækning
Kasser er fremstillet af aluprofiler med stabile endebunde. Frontprofilet kan demonteres for justering af motorens endestop, sammenkobling af flere systemer og service. Kassen ophænges i  aluminiumsbøjler, der kan forskydes i kassens længderetning, hvilket sikrer en optimal fastgørelse i konstruktionen.

Frontskinne
Frontskinne er fremstillet af aluminium med dugkanaler. Dugen fastgøres til fronten ved at føre en kunsstof rundprofil gennem en løbegang i dugen, der er placeret i frontens dugkanal. I frontenskinnen ka monteres ekstra indlæg til sikring af en høj vindstabilitet. Frontskinne er lukket i enderne med et kunststofbeslag.

Arme 
Armene udføres i  aluminium og er konstrueret med indbyggede vindstabiliserende fjedre. Armene fastgøres til væg og front med støbte aluminiumsbeslag. Fastgørelsen til fronten kan forskydes, hvilket giver mulighed for at placere armene uafhængigt af bredden.

Dugrør
Dugrørene er fremstillet af aluminium eller rustbeskyttet stål, afhængig af størrelsen.

Dug
Dugen er fremstillet af 100 % akryl og er imprægneret, så den er vandskyende, brandhæmmende i B1 klasse, og mod råd. Den modstår de fleste kemikalier og påvirkes ikke af solens ultraviolette stråler. Dugen er lavet af gennemfarvede garn og har derfor en høj farveægthed på 7/8, hvor 8 er max.

Afskærmning
Optimal udførelse af markisen efter de konkrete forhold giver en afskærmningsfaktor på helt op til 97%.

Overfladebehandling
Alle synlige aluminiumsdele leveres som standard pulverlakeret i et udvalg af standard RAL-farver eller natureloxeret.

Betjening og automatik
Amico anbefaler  el-betjente markiser. Motorer er udstyret med termosikring og endestop for op- og nedkørsel, hvilket forhindrer fejlbetjening. Systemet betjenes ved hjælp af trykknapbetjening eller fjernbetjening. Det anbefales desuden af systemet leveres med automatisk styring, baseret på sol og vindsensorer, da dette giver den bedste styring og sikrer et optimalt indeklima. Der kan leveres tidsstyring og alle former for automatik.
Der kan alternativt leveres manuel betjening med drejestang.

Tekniske data

Amico F 15 Vinduesmarkise data

PDF – DWG

Amico F 20 Vinduesmarkise data

PDF – DWG

Amico F 30 Vinduesmarkise data

PDF – DWG

Screen95Dicht

Screens

Lodret afskærmning der bevarer det visuelle udsyn, men skærmer for op til 80 % af solens stråler. De enkle og rene linier gør det let at passe ind i alle typer byggeri. Med det patenterede zipsystem er screens helt tætsluttende og utroligt vindstabile. En prismæssig meget optimal løsning, der også kan seriekobles til store formater.

Beskrivelse

Kasette
Kasetter er fremstillet af  aluminiumsprofiler med stabile endebunde. Forprofilet kan demonteres for justering af motorens endestop, sammenkobling af flere systemer og service.

Front
Fronten er fremstillet af aluminium med kanaler. Dugen fastgøres til forbommen ved at føre et rundprofil gennem en løbegang i dugen, der er placeret i frontens kanal. Frontskinne er lukket i enderne med et kunststofdæksel.

Sidestyr 
Sidestyr udføres i aluminium. Skinnerne fastgøres til væg og understøtter kassette.

Bundskinne
Bundskinne er fremstillet af aluminium og kan udstyres med ekstra vægt.

Dug
Polyester belagt med PVC sikrer bedst mulig formstabilitet. 100 % genanvendeligt materiale pga. det patenterede Texyloop.
Dug er vævet så man bevarer et vist visuelt udsyn

Godkendt og certificeret af NF Toiles (Franske dugnormer)
Vægt: 420g/m2  Tykkelse: 0,45 mm
Bredde: 177cm
Brudstyrke: 310/210 daN/5cm
Vedhæftning: 45/20 daN
Brandnormer:M1/NFP 92-507
TEST 1/NFPA 701
CSFM T19
CLASSE A/ASTM E84
B1/DIN 4102-1
BS 7837
B1/ONORM B 3800-1
CLASSE 1/UNI 9177
M1/UNE 23.727
VKF5.3/SN 198 888
B-s2,d0/SN 198898

Er ISO 9001 godkendt

Afskærmning
Anvendt udendørs reflekterer/absorberer dugen op til 96% af solens stråler.
Dug fungerer som varmeskjold.
screen reflection

Overfladebehandling
Alle synlige aluminiumsdele leveres som standard pulverlakeret i et udvalg af standard RAL-farver eller natureloxeret.

Betjening og automatik
Amico anbefaler screens leveret med el-betjening. Motorer er udstyret med termosikring og endestop for op- og nedkørsel. Systemet betjenes ved hjælp af trykknapper eller fjernbetjening. Der kan leveres tidsstyring og alle former for automatik.
Alternativt kan screens leveres med manuel drejestang.

Tekniske data

Kasettedimensioner

PDF

Amico 30 Screen data

PDF – DWG

Amico 40 Screen data

PDF – DWG

Amico 50 Screen data

PDF – DWG

Amico Markisolette data

PDF – DWG

mørklæg

Mørklægning

Effektiv mørklægning eller lysdæmpning af f.eks. konferencelokaler og AV rum

Beskrivelse

Mørklægning er principielt samme system som screen bare med lidt andre sidestyr og Blackout dug

Black Out dug

Vi anvender SOLTIS Blackout dug
I modsætning til andre dugfabrikater der anvender en glasfiberkerne, anvender Soltis en polyesterkerne belagt med PVC
Det sikrer bedre mod deformering af dugen.

Dug fås både som total mørklægning eller lysdæmpende
Farveskala spænder fra sort, nuancer af grå og sand til hvid i grov eller fin tekstur Kontakt os gerne for farveprøver.

Soltis anvender TEXYLOOP til 100% genbrug af brugt stof og er certificeret efter franske normer

Vægt 750g/m2 (Kontakt os for andre kvaliteter)
Tykkelse 0,53mm

Rivstyrke 30/28 daN
Trækstyrke 280/280 daN/5cm
Brandklasse B1