Book et gratis og uforpligtende konsulentbsøg:

Ring

63 27 50 30

Send en email

tk@amico.dk

Åben

8:00-14:00

Somfy Connectivity Kit enhed på et bord.

Connectivity Kit

Mærke: Somfy
Pris: 825.00
Teknologi: IO, RTS
Kategori:

Opgrader dit hjem med Somfy Connectivity Kit

Oplev fremtidens hjemmeautomatisering med Somfy Connectivity Kit. Denne innovative løsning forvandler dit hjem til et intelligent og sammenkoblet miljø, der tilbyder enestående kontrol og bekvemmelighed.

Somfy Connectivity Kit er perfekt tilpasset til Somfy-motorer og -belysning, hvilket gør det muligt at styre op til 20 produkter med lethed. Enheden understøtter både RTS-protokollen og den nyere io-homecontrol-standard, sikrer bred kompatibilitet og gør din investering fremtidssikret.

Mange tilslutnings muligheder

Med Connectivity Kit kan du nemt kontrollere og styre dine Somfy-enheder direkte via en gratis app eller med stemmekommandoer. Den understøtter Google Home, Amazon Alexa og Apple Home, hvilket giver fleksibilitet for forskellige brugerpræferencer. Appen fungerer som en digital fjernbetjening, hvilket gør det muligt at skabe scenarier som at sænke gardinerne eller tænde lyset med et enkelt tryk.

Brugervenlighed

Connectivity Kit er designet til at være brugervenligt, hvilket gør smart home-kontrol tilgængelig for alle. Det elegante, hvide design integrerer problemfrit i ethvert hjem og tilbyder funktionalitet uden at gå på kompromis med stilen. Du kan tilpasse dit hjemmemiljø til din livsstil med skræddersyede scenarier, der opfylder dine daglige behov.

Vær opmærksom på, at Connectivity Kit ikke understøtter avancerede eller tidsbestemte scenarier og mangler sensorstøtte. For disse funktioner anbefales TaHoma switch.

Somfy Connectivity Kit er en essentiel tilføjelse til moderne hjem, der giver nem og intuitiv kontrol over dine Somfy-enheder. Uanset om det er via app eller stemme, bringer det bekvemmelighed og sofistikation til dine fingerspidser, forbedrer din oplevelse og gør dit hjem smartere.

Billeder

Virker sammen med: