Vi leverer alt inden for solafskærmning til både private og erhverv.

Vi ved godt at glade og tilfredse kunder er godt for vores forretning, så i hele processen gør vi alt for at leve op til god service og ordentlig behandling af vore kunder.

Solafskærmning produceret på egen dansk fabrik. Det sikrer dig den rigtige pris og god service.


Amico har i over 35 år været en solid leverandør inden for alt solafskærmning i hele Danmark. Vi har alle dage lagt vægt på kvalitet og god service.

Vi producerer selv markiserne og dugene bliver syet på egen systue. Det gør vores produkt til et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige, men til en yderst konkurrencedygtig pris.

På fabrikken i Kværndrup, tæt på motorvejen, har vi vores showroom, systue og montageværksted.
I er altid velkommen til at aflægge et besøg i vores showroom, men kontakt os gerne først, så vi kan være behjælpelig med rådgivning.

Montering af markiser og anden solafskærmning står vores fastansatte montageteam for. Det er vigtigt med et erfarent team, der kan tage hånd om forudsete udfordringer, når de opstår. Vi servicerer også gerne andre produkter end vore egne. Vi sætter en ære i at holde et højt informations niveau, så kunden ved hvad de kan regne med.
Vi kører meget i Odense området og det sydfynske område fra Svendborg til Faaborg. Vi har ture til Nyborg, Kerteminde, Bogense og Assens og kører jævnligt til opgaver i København, Aarhus, Ålborg, Vejle, Kolding og Fredericia.

Amico Markisefabrik
systue

Kundeudtalelser

“Vi er meget tilfredse med vores markise, der fungerer upåklageligt”

– Bent Nielsen – Ullerslev

“Det er en fornøjelse at handle med Amico”

– Ulla Pedersen

“Kan kun anbefales”

– Ole Hansen

“Super tilfreds – Fik fat i Amico ved en forveksling, men det rigtig godt”

– Balder Beck – Faaborg