zimsuk_Visualize_a_serene_and_rustic_outdoor_scene_featuring_an_7049b47c-7e8e-4b8d-84ea-227553aaf3e0

Book et gratis og uforpligtende konsulentbsøg:

Ring

63 27 50 30

Send en email

tk@amico.dk

Åben

8:00-14:00

Billede21

ØKONOMISK MULTIMARKISE

Amico F 40 G

AMICO F 40G er en type markise, der er særligt designet til at passe til vinduespartier, hvor der er et behov for, at markisen skal kunne strække sig længere ud fra væggen (have et større udfald) end den er bred. Dette adskiller den fra mange traditionelle markiser, hvor udfaldet ofte er mindre eller lig med bredden af markisen.

Denne udvidede funktionalitet er muliggjort af markisens unikke glidearmsteknologi. Glidearmene er konstrueret, så de kan bevæge sig op og ned langs skinner, som er monteret ved siden af vinduet eller på væggen. Denne bevægelse giver markisen mulighed for at projicere skyggen præcis der, hvor den er nødvendig, og dermed give optimal solbeskyttelse og reducere varmeindtaget gennem vinduet.

Fordi AMICO F 40G kombinerer egenskaber fra både terrasse-markiser og vinduesmarkiser, fremstår den som et stærkt alternativ til disse to traditionelle løsninger. Som en terrasse-markise, tilbyder den et behageligt og skyggefuldt område under markisen, hvilket gør det muligt at nyde udendørslivet uden at være direkte eksponeret for solen. Som en vinduesmarkise, giver den effektiv solafskærmning, der kan bidrage til at kontrollere indendørs temperaturen og forbedre energieffektiviteten i bygningen.

En af de store fordele ved AMICO F 40G er det frie rum, der skabes under armene, som man ville opleve med en traditionel terrasse-markise. Dette frirum er særligt værdifuldt, da det giver mulighed for uforstyrret passage under markisen, hvilket gør den ideel til områder, hvor folk gerne vil kunne færdes frit uden at skulle bekymre sig om at støde ind i markisens arme eller konstruktion.

I det store hele, kombinerer AMICO F 40G markise det bedste fra to verdener ved at give mulighed for en fleksibel solafskærmningsløsning, der både kan forbedre komforten udendørs samt indendørs ved at kontrollere solens indflydelse gennem vinduerne.

AMICO F 40G er specielt egnet til vinduespartier, hvor udfaldet skal være større end bredden. Dette lader sig gøre med markisens unikke glidearme, der kører op og ned i skinner.

 

Markisen udgør derfor et godt alternativ til både terrasse-markiser og vinduesmarkiser, fordi den har begge produkters fordele.

En af de store fordele er frirummet under armene, som ved en terrasse-markise

 

DATA

Bredde:
Op til 400 cm
Armlængde/udfald:
fra 70 og op til 220 cm
Betjening:
Manuel med gear/drejestang
Dug:
170 forskellige designs fra DICKSON - Gennemfarvet acryldug 300 g/m2 - CLEANGARD specialbehandling for markiser - Smuds- råd– brand- og vandafvisende - Vandtryktest minimum 350 mm - Farveægthed 7 til 8 ( 8 er max.)

Stelfarver:

  • Silver / Grå
  • Andre RAL farver mod merpris

Incl:

    Tilvalg:

    • Flæse. Lige eller bølget

    Billeder

    Tilbehør