Amico Parasoller

– kraftig kvalitet

Amico parasoller er et godt alternativ til markiser på bygninger, hvor der ikke er mulighed for at montere en markise eller til en fritliggende terrasse.

Mange cafeer og butikker bruger parasoller til overdækning af udevarer og udespisende gæster. Parasoller giver en hyggelig og intim atmosfære og kan let slås op og ned efter behov. Amico parasoller er teleskopparasoller og lukker opad, så borde osv. ikke skal flyttes imens. Der kan også monteres lys- og varmeelementer i parasollerne, så du kan få nytte af dem året rundt. Desuden kræver de kun lidt service og vedligeholdelse.

Amico parasoller fås med rund eller rektangulær skærm, i flere størrelser og i et stort antal farver. Vi tilbyder 3 typer. Sun 2000 er en let og enkel parasol, som er ideel til terrassen eller den lille café. Sun 4000 og sun 5000 er kraftigere typer, som endnu bedre tåler det danske vejr og hyppig brug som for eksempel ved restaurationer og butikker. De kan også kobles sammen med en regnrende imellem, så de dækker større arealer.

Parasoller er kraftige og stærke og tåler meget vind. Parasoller kan bruges året rundt til afskærmning af sol, kulde og let nedbør.

Læsejl til altan eller terrasse
Et læsejl er en god og billig måde at få læ på sin altan eller terrassen. Det kan også være et topstykke til altanen, for at opnår en ekstra høj kant og dermed mere afskærmning end altanen alene kan give.

Solsejl
Solsejl er en spændende og elegant måde at skabe en skyggefuld overdækning til terrassen eller haven.

De smukke og geometriske former giver enestående arkitektoniske muligheder. Kan leveres i alle størelser og former: Trekantet eller lige eller hvad du ønsker. Kun fantasien sætter grænser.

Marialet er kraftig acryl dug som er vejrbestandig og ikke falmer i solen.

parasol lys og varme

Udstyr

Denne parasol kan forsynes med både lys og varme elementer. Disse er tilpasset parasollen, så de ikke skal demonteres før parasol slås sammen
– enkelt og let! Parasol lukker opad, så man skal ikke flytte inventar under parasol

Kontakt

Tel. 6327 5030
Mail

Brochure

Parasol_Sun