Book et gratis og uforpligtende konsulentbsøg:

Ring

63 27 50 30

Send en email

tk@amico.dk

Åben

8:00-14:00

Terrassemarkiser

Som navnet antyder, er disse specifikke markiser designet til at være ideelle for brug på terrasser. Deres konstruktion inkluderer fleksible arme, som er forsynet med robuste fjedre, hvilket gør det muligt for dem at skubbe markisedugen ud i den ønskede position. Når det kommer til installationen, er det værd at bemærke, at de fleste modeller kan monteres på forskellige måder afhængigt af behovene og den specifikke situation på stedet. De kan monteres direkte på en mur, placeres under eksisterende udhæng, eller, i tilfælde hvor der er begrænset frihøjde, kan de hæves op ved hjælp af specielle spærbeslag.

Vi går meget op i kvaliteten af de produkter, vi tilbyder. Det betyder, at vi kun leverer markiser fremstillet af de bedste materialer, hvad enten det angår markisedugen, stellet eller de elektroniske komponenter, der driver markisen. Vores mål er at sikre, at vores kunder får produkter af højeste kvalitet til priser, der afspejler værdien af investeringen.

Når det gælder effektivitet i forhold til solafskærmning, har udvendig solafskærmning en markant fordel i forhold til indvendig solafskærmning. Faktisk viser forskning, at udvendig solafskærmning kan være op til tre gange mere effektiv til at blokere og afspejle solens stråler, før de når og varmer rummets indre. Dette kan resultere i en betydelig reduktion af varmeindtaget og dermed også i energiforbruget til køling af bygningen, hvilket både er godt for miljøet og kan medføre besparelser på energiregningen.

Som navnet siger er disse markiser velegnede på terrassen. De har bøjelige arme med stærke fjedre, der kører dugen ud.
Montering kan for de fleste modellers vedkommende være på mur, under udhæng eller hævet op på særlige spærbeslag, hvis der er problemer med frihøjden.
Vi leverer kun den bedste kvalitet i både dug, stel og elektronik. Og selvfølgelig til den rigtige pris.

Udvendig solafskærmning er tre gange så effektiv, som indvendig solafskærmning.